dissabte, 5 de març del 2011

Un spaguetti western serà la nova creació de Tarantino

Tal i com informa el portal Ain't it cool news, Quentin Tarantino ja està planejant el seu proper projecte. Es tractarà d'un spaghetti western, gènere cinematogràfic que va estar de moda a les dècades dels seixanta i setanta. El film estarà protagonitzat per Christoph Waltz, que va interpretar el paper del coronel Hans Landa a Unglorious Bastards, guanyant l'Oscar al millor actor de repartiment.

El western tindria com a títol L'angelo, il brut i il Saggio (L'àngel, el dolent i el savi), en referència al famós film El bueno, el feo y el malo (1966), del cineasta Sergio Leone, va assenyalar el veterà actor Franco Nero en declaracions per al diari digital, afegint: "És una pel.lícula que conté humor, molta acció, i també una gran trama", va indicar Nero.

El projecte encara no ha estat confirmat oficialment, però es rumoreja que el rodatge de la pel.lícula començarà a finals d'aquest any en escenaris d'Itàlia i Espanya.

Mentrestant, Tarantino prepara l'estrena a Los Angeles de Kill Bill, The Whole BloodyAffair, la versió completa de la seva famosa cinta on el cineasta uneix sense talls dos films, a més d'afegir una nova seqüència del gènere anime.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada